Elke crisis zou als een crisis behandeld moeten worden, zowel de klimaat als de corona crisis. We hebben daarom onze plannen veranderd, in plaats van een grote mars doen we een digitale actie!
Op 3 april roepen we jullie allemaal op een foto van jezelf te maken, en die te posten met de hashtags #ClimateStrikeOnline en #DigitalStrike.

Op de foto staat een bord/papier/tafellaken/wat dan ook, met daarop iets geschreven waar je veel van houdt, en niet wilt kwijtraken door welke crisis dan ook. Dus niet de coronacrisis, maar ook niet de klimaatcrisis.

Dat kan heel algemeen zijn, bijvoorbeeld “Mijn toekomst” of “Een niet ondergelopen huis”, maar mag ook specifieker als “Mijn irritante kleine broertje”, “Mijn gezin en vrienden” of “Mijn Netflix-account”. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een van beide Hashtags als tekst te gebruiken.
Post die foto op Instagram, Facebook, Twitter, en alle andere social media die je maar kent.

Wij leven mee met alle mensen die lijden onder de gevolgen van het Coronavirus, ook willen we de mensen in de zorg, vuilnismannen/vrouwen, distributiecentra, supermarkten en iedereen die zo onmisbaar zijn ontzettend bedanken.
Stay safe en see you online!