Klimaatmars 2023

Doe 12 november mee met de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid!

Op zondag 12 november om 13:00 op de Dam in Amsterdam start de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid. De problemen op het gebied van klimaat, woonbeleid, biodiversiteit, armoede, vervuiling en racisme nemen toe. Daarom gaan we de straat op om eerlijk klimaatbeleid en sociale rechtvaardigheid te eisen! Door massaal onze stem te laten horen, kunnen ervoor zorgen dat de politiek naar ons gaat luisteren. Doe je mee? Kijk op: https://klimaatmars.nl/

Sluit je aan bij het jongerenblok!

Wij als jongeren zijn het meest de dupe van het huidige beleid, de klimaatcrisis brengt onze toekomst ernstig in gevaar, het wordt steeds onmogelijker voor ons om aan een woning te komen en daarbovenop zitten we nog jaren vast aan een torenhoge studieschuld. 

De jeugd heeft de toekomst, maar velen van ons mogen nog niet eens stemmen! 

Daarom is het nu tijd om onze stem te laten horen op de straten. 

Doe mee en sluit je op 12 november aan bij het jongerenblok!

Doneer nu en maak de mars groot!

Met jouw bijdrage kunnen we van de mars een enorm succes maken! Donaties zijn onmisbaar voor een grote, maar ook veilige en inclusieve mars. 

We hebben onder andere gebarentolken, dranghekken en toiletten nodig. Maar ook een mooi podium, goed geluid en een livestream voor iedereen die er niet fysiek bij kan zijn. En natuurlijk promotiemateriaal zoals posters, om de mars bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. 

Ieder bedrag is welkom! Met €5 kunnen we bijvoorbeeld meer dan 30 grote posters drukken, en €35 is genoeg voor één toilet. Voor €100 kunnen we één EHBO-er inzetten. Dus doneer nu en help de mars groot te maken!