Staak Mee

Hier komt alle praktische info te staan. Van route tot tijd, locatie tot plek. Hier zul je ook dingen als samenreisevents e.d. vinden.

De pagina wordt constant geupdate, dus check het regelmatig. Daarnaast kan je onze updates ook vinden op de instagram van FridaysForFuture Nederland.

Starttijd: 15.00

Beginlocatie: Jaarbeursplein, Utrecht

Eindlocatie: Park Lepelenburg, Utrecht

Verloop: Info volgt

Podiumprogramma: Info volgt, maar zie de pagina over het actieconcert!

Samenreisevents

Vanuit een aantal plaatsen zullen we samen met de trein naar Utrecht reizen. Sluit je bij ons aan! We zijn te herkennen aan o.a. de groene FridaysForFuture vlaggen (; Hiernaast zie je waar allemaal samenreisevents zijn –>

Als je zelf (ook als volwassene!) vanuit je stad samen wilt reizen naar Utrecht, doe dat vooral!
DM ons op Instagram of mail naar joshuapaans@fridaysforfuture.nl met je vertrekstation en tijd, en dan zetten we die bij het lijstje.

Rotterdam – 14.05, Rotterdam Centraal, Spoor 14

Roermond – 13.02, Station Roermond, Spoor 2 (Zelfde trein als Eindhoven)

Eindhoven – 13.36, Eindhoven Centraal, Spoor 4 (Zelfde trein als Roermond)

Leiden – 13.57, Leiden Centraal, Spoor 5b

Tilburg13.33, Station Tilburg, Spoor 1

Emmen12.15, Station Emmen, Spoor 2

Den Haag –  13.55, Den Haag Centraal, Spoor 5

Amsterdam – 14.04, Amsterdam Centraal,  Spoor 4b

Doorstuurberichten

Stuur deze berichten door aan je contacten en aan de (klimaat)chats waar je in zit, zodat iedereen weet van deze staking. Wees niet bang om het in alle groepen te sturen, je gunt toch iedereen het geluk van naar de staking komen. In het document hieronder hebben we korte en lange berichtjes, and also in English!

Vrij Vragen

Wil je vrij vragen van school voor jezelf, een groep vrienden of de hele school? Gebruik dan een van de voorbeeldbrieven en stuur deze naar jouw school toe. 

Promotiemateriaal

Voor de actie hebben we weer een hele mooie posters en stickers! Om ons te helpen met mobiliseren kun je ze via de link hieronder downloaden en uitprinten!

Ga naar de inhoud