De Top 2000 op Radio 2 is een jaarlijks terugkerend begrip. Miljoenen mensen stemmen op hun favoriete muziek ooit. 

Fridays For Future Nederland roept iedereen op om klimaat de Top 2000 in te stemmen. Hoe mooi zou het zijn om middenin deze klimaatcrisis ‘Groter Dan Ik’ van Froukje in de Top2000 te krijgen!

In deze coronacrisis is het belangrijk om de klimaatcrisis niet te vergeten. Fridays For Future wil met deze ludieke actie een statement maken dat de klimaatcrisis niet langer genegeerd kan worden. Stem & zeg ’t voort! Samen bestormen wij de Top 2000!

Wij hebben jullie nodig! Daarom deze oproep: gebruik ons ‘gratis stemadvies’ en vul straks de Top 2000-lijst met nummers die onze klimaatactivistische harten sneller doen kloppen. Samen brengen wij de klimaatcrisis de Top 2000 in.

Omdat je op minimaal vijf nummers moet stemmen hebben we nog vier andere suggesties voor de #Klimaattop5. Naast ‘Groter Dan Ik’ van Froukje bestaat onze top vijf uit: ‘Dikke Bult’ van Johan en Jeppe; ‘Carbon Monoxide’ van Cake; ‘Don’t Go Near The Water’ van The Beach Boys en tenslotte ‘The Land of Do What You’re Told’ van Chumbawamba. Stemmen kan tot en met 7 december 17:00 uur. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.