Op 21 juni hebben wij definitieve toestemming gekregen van de gemeente Den Haag voor de locatie en dat we een route door de stad heen mogen lopen! Kort samengevat houdt de Klimaatstakingsactie van de 24e het volgende in:

Starttijdstip: 14:00
Startlocatie: Naast de Rechtbank
Route: Prins Clauslaan – Bezuidenhoutseweg – Herengracht – Bleijenburg – Casuariestraat – Lange Houtstraat – Rijbaan Plein– Korte Vijverberg – Lange Vijverberg

Actievorm: Een tocht langs de bovenstaande route waarbij er een wekker wordt meegedragen. Deze wekker laten we op het einde symbolisch afgaan, om een signaal te geven dat er nu actie ondernomen moet worden en er geen tijd meer te verliezen is.

Podiumprogramma
Het podiumprogramma begint om 3 uur op de eindlocatie van de route (Lange Vijverberg). Het podiumprogramma bestaat uit speeches van FFF- en MBO For Climate activisten, Liset Meddens en Raki Api en er is muziek van Shishani. Het podiumprogramma duurt ongeveer 1 uur.

Online Alternatief
Als je alsnog liever 24 juni thuisblijft vanwege het pandemie risico, of omdat je niet van school mag, of omdat je er om een andere reden niet bij kan/mag zijn, kan je online meedoen! Maak een foto met je wekker, en deel het donderdag 24 juni op je Social Media met de hashtag: #KlimaatRechtvaardigheidNu

Ga naar de inhoud