Als je een evenement (staking, demonstratie, …) organiseert tegen klimaatverandering en voor een beter klimaatbeleid en je wilt dat de wereld het weet, ben je hier aan het juiste adres.

Dit formulier bestaat uit drie delen:

  1. Het eerste deel gaat over hoe wij (FridaysForFuture NL) jouw kunnen bereiken
  2. Het tweede deel (optioneel) gaat over jouw als woordvoerder en of pers organisaties jouw mogen benaderen.
  3. Het derde deel gaat over het evenement die je organiseert.

Als je informatie moet wijzigen nadat je je hebt geregistreerd, kun je contact opnemen met info@fridaysforfuturenl.nl

Onderdeel 1: ContactgegevensStemt je ermee in dat wij (FridaysForFuture NL) jouw persoonlijke gegevens hierboven opslaan zolang wij denken dat deze relevant is, of totdat je ons vraagt deze te verwijderen. We zullen de informatie gebruiken om contact met je op te nemen en evenementen te publiceren in onze agenda.
JaNee

Onderdeel 2 Ben jij de woordvoerder?

Hoeveel interactie met de rest van de wereld zou je graag hebben? Als je geen woordvoerder wilt zijn, neemt alleen FridaysForFuture NL contact met je op. Als jij jezelf vrijwillig aanmeldt als woordvoerder voor de media, kunnen we jouw contactgegevens aan mediavertegenwoordigers geven. Als jij jezelf vrijwillig als openbare organisator aanmeldt, kunnen je contactgegevens op het internet worden gedeeld. Dit is vaak nuttig voor mede-evenementdeelnemers, maar kan ook ongewenste oproepen of correspondentie betekenen.

Woordvoerderschap
Particulier: Nee, ik wens niet dat mijn contactgegevens (naam, e-mail, telefoon) bekend zijn bij mensen buiten FridaysForFuture NL.
JaNee

Media: Ja, ik meld me aan als woordvoerder. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens (naam, e-mail, telefoon, land, stad, notities) doorgegeven kunnen worden aan vertegenwoordigers van de media.
JaNee

Openbaar: Ja, ik geef mij op om openbare organisator en woordvoerder te zijn. Mijn contactgegevens (naam, e-mail, telefoon, land, stad, notities) mogen gedeeld worden op internet, op kaarten, op sociale media, traditionele media, enzovoort.
JaNee

Onderdeel 3: Over het evenement

StakingDemonstratieMeetupAnders

Indien anders:

Stad/Dorp: (verplicht)

Locatieadres: (verplicht)

Link naar evenement (URL), Facebook, Instagram, Twitter

Terugkerend?

Indien anders:

Datum (verplicht)

Begin en eindtijd: (verplicht)

Ik ga ermee akkoord dat het evenement zal worden gepubliceerd op het web, kaarten, sociale media, traditionele media, enz.
JaNee