Werkgroepen

Binnen Fridays For Future werken we met verschillende werkgroepen. Interesse om een actief te worden in een werkgroep? Stuur dan een mailtje en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Pers & Media

Deze werkgroep gaat over alles wat met pers te maken heeft. Lijkt het jou leuk om mediatrainingen te organiseren en persberichten te schrijven? Dan is dit dé werkgroep voor jou! Deze werkgroep is drukker in de aanloop van een staking, maar ook de rest van het jaar is de werkgroep actief.

Meld je aan via
pers@fridaysforfuture.nl

Social media

Deze werkgroep beheert al onze social media accounts, Instagram, Facebook en Twitter. Ben jij goed in het schrijven van teksten of kan je hele mooie foto’s maken? Dan kan deze werkgroep jouw hulp gebruiken!

Meld je aan via:
socialmedia@fridaysforfuture.nl

Internationaal

Deze werkgroep heeft contact met de jongerenbewegingen in andere landen. Mensen uit deze werkgroep hebben meetings met jongeren uit andere landen om van elkaar te leren en om te kijken hoe er beter samengewerkt kan worden. Ook houdt deze werkgroep bij of er in het buitenland acties zijn waarbij het belangrijk is dat er ook iemand van Nederland bij is. Dus spreek jij een beetje Engels  en vind jij het leuk om in contact te zijn met jongeren uit andere landen? Sluit je dan aan bij deze werkgroep!

Meld je aan via:
International@fridaysforfuture.nl

Actie werkgroepen

Deze werkgroep organiseert (kleinere) acties op korte termijn. Dit is vaak omdat er iets is gebeurd en het nodig is om zo snel mogelijk de overheid te laten weten wat wij ervan vinden. Het gaat hierbij ook vaak om solidariteitsacties die wereldwijd worden gehouden, bijvoorbeeld met de bosbranden in Australië.

Lokaal

Deze werkgroep houdt contact met lokale afdelingen, om te zorgen dat deze afdelingen actief blijven en ondersteunt de werkgroepen waar nodig. Dus als jij het leuk vindt om in contact te blijven met mensen uit verschillende steden, dan is dit dé plek voor jou!

Meld je aan via:
Lokaal@fridaysforfuture.nl