Wordt actief!

Binnen Fridays For Future Nederland zijn we lokaal en landelijk actief. De lokale groepen noemen we ‘actiegroepen’ en de landelijke werkgroepen noemen we ‘focusgroepen’.

Wat kun jij doen?

  • Sluit je aan bij een van onze landelijke focusgroepen
  • Sluit je aan bij een van onze lokale actiegroepen of start een nieuwe
  • Kom naar onze acties en activiteiten: je hoeft je niet gelijk actief achter de schermen mee te doen, maar je bent ook van harte welkom om bij onze acties en activiteiten langs te komen!
  • Spreek je uit voor klimaatrechtvaardigheid: praat met mensen die je kent (familie, vrienden) en probeer hen te laten begrijpen hoe ernstig de situatie is. Verspreid onze boodschap op Social Media of via whatsapp, telegram, facebook messenger of signal.
  • Doneren: wil je ons ondersteunen voor de opbouw van onze organisatie en het organiseren van acties? Fantastisch! Je kan via onze website een donatie doen! Rechtstreeks doneren of met regelmaat doneren? Dat kan! neem contact op met financien@fridaysforfuture.nl

Als je geïnteresseerd bent om in een van de landelijke focusgroepen of lokale actiegroepen mee te helpen, stuur ons dan graag een mail (info@fridaysforfuture.nl) of contacteer ons via onze socials!

Ook als er nog geen lokale actiegroep actief is in de stad/buurt/regio waar jij woont, maar je deze wel graag zou willen opstarten of herstarten, contacteer ons en dan helpen wij jou daar graag mee!

 

 

 

Ga naar de inhoud